Over ons

Dé specialist in garagedeuren, huisdeuren, kunststof kozijnen, zonweringen, rolluiken,overkappingen en horren!

Thewissen Montage & Service houdt zich bezig met de levering, montage en onderhoud van garagedeuren, huisdeuren, rolluiken, kunsstof kozijnen, zonweringen, overkappingen en horren. Door jarenlange ervaring en uitgebreide expertise zijn wij zowel actief voor de particuliere markt als voor de zakelijke markt.

Thewissen Montage & Service heeft een uitgebreid portfolio van onder meer merken als Hörmann, Becker, Somfy, Multisol, KÖMMERLING, VEKA, Schucco, Swela, Tibelly, Lewens Markisen en Unilux. 

Montage & Service in eigen beheer

“Onze kracht ligt in het leveren van kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs. We geven altijd een persoonlijk advies en voeren de montage in eigen beheer uit. Een voordeel is dat wij mensen al het werk uit handen kunnen nemen. Niet alleen zorgen wij voor de vakkundige bouw van bijvoorbeeld een nieuwe garage of huisdeur, maar we doen ook de complete afwerking en kleine bouwkundige werkzaamheden zoals een muur wegslijpen en een latei plaatsen. Door onze goede service en producten zorgen we voor een honderd procent tevreden klant.”